Tercihimiz korku veya hamaset olmamalı!

Profesör Ivan Pavlov her sabah olduğu gibi o gün de erkenden kalmıştı. Kahvaltısını yaptıktan sonra laboratuvarına doğru yola koyulmuştu.            Laboratuvarın...

Profesör Ivan Pavlov her sabah olduğu gibi o gün de erkenden kalmıştı. Kahvaltısını yaptıktan sonra laboratuvarına doğru yola koyulmuştu.

            Laboratuvarın kapısını besmeleyle(!) açtıktan sonra gördüğü manzara karşısında adeta yıkılmıştı. Her taraf göle dönmüştü. Laboratuvarını su basmıştı.

            İlk iş olarak denek hayvanlarını kurtardı. Hayvanlar çok korkmuştu, panik halindeydi. Kafeslerini parçalayacak gibi davranıyordu. Devamında da suyu tahliye etti. 

            Ortalığı temizledikten sonra denek hayvanlarının sayımını yaptı, hepsinin tastamam olduğunu görünce çok mutlu oldu.

            Olan olmuştu bir kere. Gelen mala gelsin canım, hayvanlarıma bir şey olmadı ya diye kendi kendisini teselli etti.

            Çalışmalara devam edebilirdi artık. Ama o da ne?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kemal Kılıçdaroğlu efsanesi beni ağlattı! 19 Mayıs 2021 | 1.184 Okunma Babacan’ın ihanet itirafını dazlak şaşkınlığıyla karşılamak! 12 Mayıs 2021 | 1.604 Okunma Cumhurbaşkanı adaylarını gördünüz mü, hepsi de birbirinden komik! 10 Mayıs 2021 | 4.138 Okunma Ekrem İmamoğlu’nu uzaylılar kaçıracakmış! 07 Mayıs 2021 | 637 Okunma Kılıçdaroğlu’na yapılanlar artık ayıp olmaya başladı! 05 Mayıs 2021 | 3.555 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar