Sadece daha cilveliler ve daha güzel anlatıyorlar!

            Orta yaş üstü iki arkadaş yolda yürürken sohbet ediyorlarmış. Arkadaşlardan biri diğerine “Senin kız ne iş yapıyor?” diye...

            Orta yaş üstü iki arkadaş yolda yürürken sohbet ediyorlarmış. Arkadaşlardan biri diğerine “Senin kız ne iş yapıyor?” diye sormuş.

            Adam; “Şükürler olsun, çok güzel bir iş buldu. İyi yürekli bir patronu var. Her sabah makam arabasıyla evden aldırıyor, çok yüksek maaş veriyor, sürekli pahalı hediyeler alıyor, tatile yolluyor, akşam işten gecikince otele gönderiyor…” diye cevap vermiş.

            Kızının ne iş yaptığını anlatan adam bu sefer diğerine sormuş: “Sahi senin de bir kızın vardı. Ne iş yapıyor?”

            Arkadaşı cevap vermiş: “Vallahi benimki de kötü yola düştü ama ben senin kadar güzel anlatamıyorum!”

                                                                 *****

            Fatih Portakal emekli olduğunu açıklayınca medya mahallesinde olay oldu. Daha önce medyanın halleri konusunda yazı yazmayı düşünüyordum ama gündemin yoğunluğundan bir türlü sıra gelmedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kemal Kılıçdaroğlu efsanesi beni ağlattı! 19 Mayıs 2021 | 1.186 Okunma Babacan’ın ihanet itirafını dazlak şaşkınlığıyla karşılamak! 12 Mayıs 2021 | 1.606 Okunma Cumhurbaşkanı adaylarını gördünüz mü, hepsi de birbirinden komik! 10 Mayıs 2021 | 4.140 Okunma Ekrem İmamoğlu’nu uzaylılar kaçıracakmış! 07 Mayıs 2021 | 637 Okunma Kılıçdaroğlu’na yapılanlar artık ayıp olmaya başladı! 05 Mayıs 2021 | 3.555 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar