Peki bu ülkenin isimsiz kadınlarını tanıyor musunuz?

Ak Parti Grup Başkanvekili Av. Özlem Zengin’in sözleri üzerine başlayan tartışmayı hatırlıyorsunuzdur. Bu yazıyı tartışmanın sıcaklığı sürerken yazmayı çok istedim.   ...

Ak Parti Grup Başkanvekili Av. Özlem Zengin’in sözleri üzerine başlayan tartışmayı hatırlıyorsunuzdur. Bu yazıyı tartışmanın sıcaklığı sürerken yazmayı çok istedim.

          Canım sıkıldı. Moralim bozuldu. Yazmamak konusunda kendime telkinlerde bulundum.

            Herkes Sayın Zengin’e saldırdı. Bu ülkenin adı olan kadınlarını sıraladılar. Kadın itirazını bir kadına karşı sonsuz bir edepsizlikle anlattılar!

            Ve daha birçokları Özlem Zengin’in üzerine çağdaş kusmuklarını akıttılar!

            Madem herkes adı olan kadınları yazdı, ben de bu ülkenin, bugün nerde olduklarını bile bilmediğimiz adsız kadınlarını yazayım!..

            Fatma:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kemal Kılıçdaroğlu efsanesi beni ağlattı! 19 Mayıs 2021 | 1.186 Okunma Babacan’ın ihanet itirafını dazlak şaşkınlığıyla karşılamak! 12 Mayıs 2021 | 1.605 Okunma Cumhurbaşkanı adaylarını gördünüz mü, hepsi de birbirinden komik! 10 Mayıs 2021 | 4.139 Okunma Ekrem İmamoğlu’nu uzaylılar kaçıracakmış! 07 Mayıs 2021 | 637 Okunma Kılıçdaroğlu’na yapılanlar artık ayıp olmaya başladı! 05 Mayıs 2021 | 3.555 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar