Merdan Yanardağ neden Cüneyt Özdemir’e cevap vermiyor?

Eğer takip etmiyorsanız ikilinin sosyal medya hesaplarını takip etmenizi tavsiye ederim. Çok keyifli olduğunu söyleyebilirim.            İçinizden “Cengiz sana ne?” diyeniz varsa...

Eğer takip etmiyorsanız ikilinin sosyal medya hesaplarını takip etmenizi tavsiye ederim. Çok keyifli olduğunu söyleyebilirim.

            İçinizden “Cengiz sana ne?” diyeniz varsa eski yazılarımı okumasını tavsiye ederim. Zira mevzu “Nefretin Çocuğu” olunca tarif edemeyeceğim tahrikler yaşıyorum! Niyeyse, Merdan gillerle uğraşınca tüm stresimi atıyorum!

            Mevzu şu efendim…

            Cüneyt “Nefretin Çocuğu” Merdan’a bir soru sordu ve olan oldu.

            Hani şu ülkenin ne kadar milli ve manevi değeri varsa saldırı ayinlerinin düzenlendiği bir kanal var ya, Tele1. Sahibi de bizim “Nefretin Çocuğu” Merdan’mış.    

            Bu kanal Cüneyt hakkında yalan haber yapınca Cüneyt de gayet samimi bir şekilde “Nefretin Çocuğuna” bir soru sordu:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kemal Kılıçdaroğlu efsanesi beni ağlattı! 19 Mayıs 2021 | 1.184 Okunma Babacan’ın ihanet itirafını dazlak şaşkınlığıyla karşılamak! 12 Mayıs 2021 | 1.604 Okunma Cumhurbaşkanı adaylarını gördünüz mü, hepsi de birbirinden komik! 10 Mayıs 2021 | 4.138 Okunma Ekrem İmamoğlu’nu uzaylılar kaçıracakmış! 07 Mayıs 2021 | 637 Okunma Kılıçdaroğlu’na yapılanlar artık ayıp olmaya başladı! 05 Mayıs 2021 | 3.555 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar