İşkencecilerimizle birlikte yaşıyoruz

İnsan-1: Yani o şeyden sonra bir ip getirip cinsel organlarımızı bağladılar. Yani güya önde iki tane şef tren şeklinde. O şekilde bizi koridorlarda şey yaptılar. Tabi şey yaparken koridorlarda 50-60 tane gardiyan ellerinde coplarla seni dövüyorlar…

İnsan-2: Oturtuyorlardı. (Çömelme şeklinde) Sen ya içeceksin, bu pisliği, lağım sularını, çok affedersiniz böyle hep bok barçaları. Ya içeceksin ya da senin başını banyo yapacağım. İçer miyim? Bir bakıyorum arkadan ayağımı çekiyor, şöyle bütün başım yüzüm vs. filan o pislik içerisinde.

İnsan-3: Marşları bilmediği için, ezberlemediği için alıp onu gardiyanlar kapının önüne çektiler ve aniden çok korkunç bir ses geldi ve arkadaşımıza copla tecavüz ettiler. Arkadaşımız orda bayıldı.

İnsan-4: Bir buçuk yıl bize banyo yaptırmadılar. Sonra buz gibi soğukta tazyikli su ile bize banyo yaptırdılar. Dönüşte de çok ilginçtir, güya banyo yapmışız. Koğuşa kadar yatın sürünün dediler.

İnsan-5: Beyaz önlüklü bir diş hekimi dedi ki hangi dişin ağrıyor. Gösterdim, dedi ki sen bilmiyorsun, senin ağrıyan dişlerin sağda değil soldadır. Komutanım hayır ağrıyan dişim bu. Tabi bütün hücrem, yumruk falan, sen komutandan daha mı iyi biliyorsun?

İnsan-6: Efendim sadece bir dişim ağrıyordu, hatırlamıyorum belki iki tane de olabilir. Sekiz tane dişimi çektiler. Ne şey yaptılar, ne diyorlar, iğne, uyuşturmadan sekiz tane dişimi çektiler. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kemal Kılıçdaroğlu efsanesi beni ağlattı! 19 Mayıs 2021 | 1.186 Okunma Babacan’ın ihanet itirafını dazlak şaşkınlığıyla karşılamak! 12 Mayıs 2021 | 1.606 Okunma Cumhurbaşkanı adaylarını gördünüz mü, hepsi de birbirinden komik! 10 Mayıs 2021 | 4.140 Okunma Ekrem İmamoğlu’nu uzaylılar kaçıracakmış! 07 Mayıs 2021 | 637 Okunma Kılıçdaroğlu’na yapılanlar artık ayıp olmaya başladı! 05 Mayıs 2021 | 3.555 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar