Fetullah’ın sempatik fetvaları!

“FETÖ grupları arasında FETÖ mensubu bir doktorun hipnoz yoluyla ağrıları gideriyorum diyerek 7 kadına cinsel saldırıda, 30 kadına ise muayene sırasında cinsel tacizde bulunduğu iddiası  ortaya atıldı."

FETÖ grupları arasında FETÖ mensubu bir doktorun hipnoz yoluyla ağrıları gideriyorum diyerek 7 kadına cinsel saldırıda, 30 kadına ise muayene sırasında cinsel tacizde bulunduğu iddiası  ortaya atıldı.

            Olayı ortaya çıkaran da FETÖ’cüler. Örgütün firarilerinden Önder Aytaç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, FETÖ’cü tacizci Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Haldun Çetinkanat’ın fotoğraflarını paylaşarak “Her doktor doktor mudur? O doktor bu doktor mudur?” diye yazmış. 

            Eskiden soruşturmalara ve yargılamalara yansıyan sapıklıkları FETÖ’cüler itibarsızlaştırmak için elinden geleni yapardı. Kurban olduğum Rabbulalemin sapık şakirtlerin birbirine düştüğünü de gösterdin ya, şükürler olsun…

            Neyse, biz tacizci doktora dönelim…

            Hatırlıyor musunuz, bir ara Fetullah’ın askerin içine gizlenen şakirtlerine “haz almadan cinsel ilişkiye girebilirsiniz” şeklinde bir fetva verdiği ortaya çıkmıştı.

            Ki Allah’tan o dönem memleket eşrafının bu fetvadan haberi olmadı. Hafazan Allah, darbeye gerek kalmadan şimdi Fetullah ülkeyi ele geçirmişti!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kemal Kılıçdaroğlu efsanesi beni ağlattı! 19 Mayıs 2021 | 1.184 Okunma Babacan’ın ihanet itirafını dazlak şaşkınlığıyla karşılamak! 12 Mayıs 2021 | 1.604 Okunma Cumhurbaşkanı adaylarını gördünüz mü, hepsi de birbirinden komik! 10 Mayıs 2021 | 4.138 Okunma Ekrem İmamoğlu’nu uzaylılar kaçıracakmış! 07 Mayıs 2021 | 637 Okunma Kılıçdaroğlu’na yapılanlar artık ayıp olmaya başladı! 05 Mayıs 2021 | 3.555 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar