Fehmi Koru’yla Yıldıray Oğur’a kafayı taktım bir kere!

Aslına bakarsanız Fehmi Koru’yla Yıldıray Oğur’a kafayı takmadım. Sadece niyetim ikilinin FETÖ davaları için ince ince yaptıkları itibarsızlaştırmaları ifşa etmek.

Yoksa ne FETÖ’cü olduklarını iddia ederim ne de kendilerini “ifşa/ifade” etme özgürlüklerinin ellerinden alınmasını isterim.

            Bu muhteremler konu ne olursa olsun öyle ustaca meseleyi FETÖ yargılamalarına bağlıyorlar ki maksatlarını anlayacak feraseti gösteremiyorsanız dimağınızın zehirlenmemesi mümkün değil!

            Misal, muhteremlere elmanın vitamini kabuğunda mıdır, değil midir, elmayı ince mi soymak gerekir yoksa soymadan mı yemek gerekir diye bir konu verin “İktidar sevmediği elma çeşitlerini size çürük gibi gösterip hepsini FETÖ’cü ilan edebilir!” şeklinde konuyu bağlayabilirler!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kemal Kılıçdaroğlu efsanesi beni ağlattı! 19 Mayıs 2021 | 1.184 Okunma Babacan’ın ihanet itirafını dazlak şaşkınlığıyla karşılamak! 12 Mayıs 2021 | 1.604 Okunma Cumhurbaşkanı adaylarını gördünüz mü, hepsi de birbirinden komik! 10 Mayıs 2021 | 4.138 Okunma Ekrem İmamoğlu’nu uzaylılar kaçıracakmış! 07 Mayıs 2021 | 637 Okunma Kılıçdaroğlu’na yapılanlar artık ayıp olmaya başladı! 05 Mayıs 2021 | 3.555 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar