Erol Bulut’tan Erdoğan’a kısa bir Türkiye analizi

Yani en azından birçoğundan kurtulsak iyi olur!            Çoğu futbolculuk döneminde oynadıkları takımların taraftarları için birer kahraman olan eski futbolcuların...

Yani en azından birçoğundan kurtulsak iyi olur!

            Çoğu futbolculuk döneminde oynadıkları takımların taraftarları için birer kahraman olan eski futbolcuların haftalık yorumlarına maruz kalınca insan derin bir hayal kırıklığı yaşıyor.

            Daha ikinci hafta bu köşede “Erol Bulut’tan hoca olmaz!” diyen bu fakir bugün hem ciddiye alınmamanın hayal kırıklığını yaşıyor hem de haklı olmanın!

            Göztepe mağlubiyeti sonrası jetonu daha yeni düşmüş bir eski futbolcuyu ekran başında dinlerken gözümde kısa bir Türkiye özeti canlandı. Yorumcu şöyle diyordu:

            “Futbolcularda ruh yok. Hoca ruh aşılayamıyor, motive edemiyor. Bir haksız kararda hakeme baskı uygulayan yok…

            Özetle, Erol Hoca futbolculara gaz veremiyor diyordu!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kemal Kılıçdaroğlu efsanesi beni ağlattı! 19 Mayıs 2021 | 1.184 Okunma Babacan’ın ihanet itirafını dazlak şaşkınlığıyla karşılamak! 12 Mayıs 2021 | 1.604 Okunma Cumhurbaşkanı adaylarını gördünüz mü, hepsi de birbirinden komik! 10 Mayıs 2021 | 4.138 Okunma Ekrem İmamoğlu’nu uzaylılar kaçıracakmış! 07 Mayıs 2021 | 637 Okunma Kılıçdaroğlu’na yapılanlar artık ayıp olmaya başladı! 05 Mayıs 2021 | 3.555 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar