Dedeni de sevmezdim!

Sigarayla mecburi vedalaşmanın keyifsiz sabahı bilgisayarın başında kim ne demiş diye köşe kadılarını okurken sıra Hasan Cemal isimli muhtereme geldiğinde bir anda başlık heyecanlandırdı...

Sigarayla mecburi vedalaşmanın keyifsiz sabahı bilgisayarın başında kim ne demiş diye köşe kadılarını okurken sıra Hasan Cemal isimli muhtereme geldiğinde bir anda başlık heyecanlandırdı beni!

            “Barbarlık, vahşet, ifade özgürlüğüne ağır bir darbe…”

            Başlıktaki barbarlık ve vahşet kelimelerini gördüğümde bir an Hasan’ın Azerbaycan’daki katliamlara, çocukların, kadınların alçakça füzelerle öldürülmesine isyan ettiğini düşünmeye başladım!

            Meğer yazının konusu başkaymış. Paris’te bir öğretmen, çocuklara Charlie Hebdo dergisinde Peygamber efendimizle ilgili karikatürleri göstermiş. 18 yaşında Moskova doğumlu Müslüman bir Çeçen öğrenci öğretmenin başını kesmiş.

            Devamında da düşünce özgürlüğü ile ilgili, genel hatlarıyla kimsenin itiraz etmeyeceği şeyler karalamış.

            Ermenistan denen terör devleti çoluk çocuk demeden yine sivilleri öldürmeye başladığından beri Bay Hasan Ermenistan ile ilgili iki yazı yazmış. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kemal Kılıçdaroğlu efsanesi beni ağlattı! 19 Mayıs 2021 | 1.184 Okunma Babacan’ın ihanet itirafını dazlak şaşkınlığıyla karşılamak! 12 Mayıs 2021 | 1.604 Okunma Cumhurbaşkanı adaylarını gördünüz mü, hepsi de birbirinden komik! 10 Mayıs 2021 | 4.138 Okunma Ekrem İmamoğlu’nu uzaylılar kaçıracakmış! 07 Mayıs 2021 | 637 Okunma Kılıçdaroğlu’na yapılanlar artık ayıp olmaya başladı! 05 Mayıs 2021 | 3.555 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar