Yasaların değişmesi için ne bekleniyor?

Ne yapın edin o iki caniyi tutuklayın! Yasaları da artık değiştirin

Valla çocuklarla ilgili bir konu oldu mu, hele hele olumsuzsa okumakta da yazmakta da çok zorlanıyorum.
Ortada suistimal varsa bakması da zor, okuması da. Küfretsen olmuyor, sövsen hiç olmuyor. Dün Elmalı’daki olay da böyleydi. Oyun oynamaları gereken 7 ve 10 yaşlarındaki iki çocuk anne ve üvey babasının cinsel istismarına uğramıştı.
Anne ve üvey baba tutuklanmıştı. İki kardeşin istismarını çizimlerle anlattığı olay Türkiye'nin dün bütün gün gündemindeydi. Babaanne, eski gelini ve kocası ile gelininin erkek arkadaşlarından şikâyetçi olmuştu.
Soruşturma sonrası anne ile üvey baba tutuklanmıştı. Yapılan yargılama sonrasında anne ile üvey baba Elmalı Ağır Ceza Mahkemesi tarafından adli kontrol şartı ile tahliye edildi.
Zaten infial bundan koptu. Gerçekten bu iki aşağılık kişinin tutuklanması için ne olması gerekiyordu? Ya da o iki yavruya ne olmalıydı. Gerçekten bu konuları yazması bile zor. Hukukun ve ceza yapısının değişmesi şart. Böyle olayları zaman zaman duyuyoruz...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.236 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 23 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 21 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.306 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.644 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar