Uzatmaları oynayan FETÖ'cü gazetecilerin son çırpınışları

Siz bakmayın, "Biz daha ölmedik" çırpınışlarına. Aslında hepsi öldü ama ağlayanları yok. Sosyal medyada son çırpınışlarını izleyince insan bu terörist güruha acıyamıyor bile.

Siz bakmayın, "Biz daha ölmedik" çırpınışlarına. Aslında hepsi öldü ama ağlayanları yok. Sosyal medyada son çırpınışlarını izleyince insan bu terörist güruha acıyamıyor bile. Her türlü kumpası çevirmiş, masum binlerce kişiyi içeri atmış FETÖ 15 Temmuz'da 251 vatandaşımızı şehit etti. 

İnsanların üzerine, Meclis'e, camilere bomba yağdıran darbeci FETÖ'cülerin yatacak yeri yok. Son dönemde çıkardıkları sesler tamamen son çırpınışları. Hepsi aslında zihnen bitik ve harap durumdalar. Aidiyetleri olmadığı için doğup büyüdükleri Türkiye'ye her türlü iftirayı atıp yurt dışında jurnalleme faaliyetleri yapıyorlar. 

Kadınları çıplak aradılar yalanı da bunun bir parçası. Amaçları sadece "Türkiye'de insan hakları yok" dedirtmek ve Biden'a Türkiye'yi eleştirmesi için malzeme vermek. Böylece 20 Ocak'ta Biden göreve başladığında önünde hazır bir dosya olsun. Bu birincil amaçları.

Bu köşe yazısını aşağıdaki linke tıklayarak sesli bir şekilde dinleyebilirsiniz

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.239 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 23 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 21 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.307 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.645 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar