Uğur Dündar ile Yılmaz Özdil'in küsme ve barışmaları sahici mi?

Yılmaz Özdil bal gibi Uğur Dündar’ı kastetti!.. Bunu anlayan Dündar, Özdil’e dümdüz gitti. Sonra belli ki araya girenler oldu.

Yılmaz Özdil 2013’te Artı 1 televizyonunun kuruluşunda kara para imasında bulundu. Kastettiği doğrudan Uğur Dündar’dı. Dündar bunun üzerine Tele 1 kanalında Yılmaz Özdil’e Allah ne verdiyse söyledi... Kavgada bile söylenmeyecek sözleri sarf etti.
Dündar, “Sakın cenazeme gelme. Yılmaz Özdil benim için bitmiştir. Sana yazıklar olsun. Hâlâ ‘değerli ağabeyim’ diyor. Sakın bana değerli ağabeyim deme. Sen artık değersiz Yılmaz’sın. Karşıma çıkarsan çok fena olur. Daha fazla uzatırsan bir tane çarpar yollarım. Yine söylüyorum sakın cenazeme gelmesin. Benim için bitmiştir. Yazıklar olsun" dedi.
Tabii muhaliflerin hepsi şaşkındı. İki sıkı dost bilinen gazetecinin arasına kara kedi girmişti... Aradan iki üç geçince ne olacak diye beklerken Uğur Dündar geri vites yaptı. Kendisini olayın yaşandığı anda ağlayarak arayanların olduğunu vurgulayan Dündar, "Ben de o akşam hakikaten elektro kardiyografi kâğıdını saklıyorum...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.235 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 23 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 21 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.306 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.644 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar