TMT’ye illegal diyenin Kıbrıs Davası olur mu?

Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük’n bugünkü (11.02.2022)’’ TMT’ye illegal diyenin Kıbrıs Davası olur mu? ‘’ başlıklı yazısı.

Hep söylerim. Muhalif adı altındaki bazı sanatçı ve gazeteciler zır cahildir. Kendi tarihlerinden bile haberdar değillerdir. Doğru dürüst bir şey okumazlar. Okumadıkları gibi bir de kendi toplumlarına yabancıdırlar.
İşte bunların en bariz örneği Ayşenur Arslan. Hemen her gün Müslümanlara, dindarlara, milliyetçilere küfretmeyi program yapmak sanıyor. O kadar cahil ve bilgisiz ki, neresinden tutsan elinde kalıyor. 
Bir de sürekli algı ve yalan peşinde. Bir programda Arslan’ın konuğu İstanbul Baro Başkanı Mehmet Durakoğlu’ydu. Arslan, “Bunak kadın demek hakaret sayılır mi?” diye sordu. Durakoğlu, “Sanmıyorum, hakaret sayılabileceğini” dedi. Arslan, “Bana diyorlar” deyince, Durakoğlu U dönüşü yaptı ve “O zaman hakaret olabilir” dedi. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.239 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 23 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 21 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.307 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.645 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar