Simit Sarayı kadar başınıza taş düşsün

Simit Sarayı Türkiye'nin yerli ve millî sermayelerinden biri. Türklerin kendi içinden büyük markalar çıkaracağının kanıtı.

2015'te New York'taki dükkânında arkadaşlarımızla kahvaltı ettiğimizde acayip gururlanmıştık. Çok basit bir fikrin nasıl dünya çapında marka olduğunu en güzel örneği Simit Sarayı.
Tabii bu ülkede yapılan her güzel şeye başta muhalif yayın organları olmak üzere düşmanlık edenler var. Simit Sarayı batıyor diye yaygaraya hemen başlamışlar bile. Simit Sarayı'nın battığı yok ama ellerini ovuşturup pusuda batsın diye bekleyenler var.
Dün Cumhuriyet gazetesinde "Yandaşın Can Simidi" diye haber yapmışlar. Haberi okuyunca içeriğin Simit Sarayı'ndan çok Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın avukatlarıyla ilgili olduğunu görüyorsunuz. Haberde Simit Sarayı'nın borcunun 500 milyon dolar olduğu yazıyor. Ben bunu sordum araştırdım, işin aslı asla böyle değil.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.239 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 23 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 21 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.307 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.645 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar