Sayın Kılıçdaroğlu, Yeşim Meltem Şişli’yi görevinden alın

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli, İSMEK’teki kadın bölge sorumlularına karşı çok ağır konuşmuş. Bölge sorumlusu bekâr kadınlara, “Bunları itfaiyecilerle buluşturun. Bir gece düzenleyin ne böyle herkes bekâr…” gibi bel altı ifadeler kullanmış.

Arkadaş sana ne? İsteyen evlenir isteyen bekâr kalır. Kadınlar evlenmiyor diye, bunları itfaiyecilerle tanıştırın gibi aşağılık yorumları ne yapacağız? Bunu CHP’li bekâr kadınlara soruyorum. Size biri böyle dese ne cevap verirdiniz? Kadınları böyle aşağılamak sizin kitabınızda var mı? 
Meltem Şişli’nin skandalları bunlarla sınırlı değil. Erkeklerin kadınları ezmesini, “Bunlar ancak Orta Çağ’da olur” demiş. Yahu sen ne cahil bir kadınsın. Hiç mi İslam tarihi, Asr-ı Saadet’e bakmadın? Bu kadar mı İslam cahilisin? Başörtülü, dindar insanlardan bu kadar mı nefret ediyorsun? Bari ettiğini belli etme. İnsan utanır çünkü. 
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.224 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 22 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 20 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.302 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.643 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar