İsrail’in Müslüman network'ü!..

Makor Rishon adlı İsrail gazetesinde Pazit Rabin imzasıyla 16.01.2020 tarihinde çıkan makale MİT Başkanı Hakan Fidan’ı doğrudan hedef alıyordu. Başta Cumhurbaşkanımız Erdoğan olmak üzere Türkiye gereken tepkileri verdi. 

Gelen tepkiler üzerine MOSSAD bu işin kendileriyle alakası olmadığını söyledi. Yani “Hakan Fidan’ı biz hedef göstermedik” dedi. Gelen tepkiler üzerine Pazit Rabin de çark etti. “Hakan Fidan’ı hedef gösterdiğimi iddia etmek saçmalıktır” dedi.
Önce şunu belirtelim: Pazit Rabin bayağı MİT Başkanı’nı hedef gösteriyor. Yazının başlığı “Sultan ve Süleymani: Suikasta uğrayan generalin ilham kaynağı.” Bu başlık bile başlı başına bir benzetme. Yazının tamamını okuduğunuzda Hakan Fidan’ın açıkça sonunun Süleymani gibi olsun istendiği ortaya çıkıyor.
Pazit Rabin istediği kadar kıvırsın MOSSAD ve Netanyahu’nun isteğiyle Hakan Fidan’ı açık açık hedefe koymuş. Mesela yazının sonundaki şu kısım su götürmez derecede Pazit’in Müslüman görünümlü bir network'ü olduğunu gösteriyor: 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.235 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 23 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 21 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.306 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.644 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar