“Haysiyetsizler, haysiyetsizler, haysiyetsizler!..”

FETÖ, PKK, sağlık, hizmetler alanında bakanlar iyi konuşmalar yaptılar. Uzun zaman sonra ilk defa AK Partililerin alttan almadıklarını gördük. Muhalefet söyleyecek hiçbir şey bulamadı. Konuşmamaların sosyal medyada gündemden düşmemesi de buna işaret...

Süleyman Soylu iki gün önce bütçe görüşmelerinde Meclis’te efsane bir konuşma yaptı. Süleyman Soylu hem İçişleri bütçesi hakkında bilgi verdi hem de HDP sıralarından yükselen PKK yanlısı sesleri kesti. 

Önce HDP Iğdır Milletvekili Habip Eksik konuşma yaptı ve "Nazi kamplarına dönüşen cezaevlerinde insanlar yaşamlarını yitirdi ama siz seyrettiniz. Bakın, plastik sandalyede bir insan cezaevinde resmen ölüme mahkûm edildi" dedi. Bu pası iyi değerlendiren Soylu HDP vekiline, "FETÖ eline verdi onu senin, FETÖ. FETÖ'yle iş birlikçisiniz, iş birlikçi" diye seslendi.

Soylu ilk golü burada attı. Cezaevlerinde şartlar kötü ya da Nazi kamplarına dönüştü argümanı FETÖ’ye ait. FETÖ ile PKK iş birliği 2014’ten beri devam ediyor. 

Bu köşe yazısını aşağıdaki linke tıklayarak sesli bir şekilde dinleyebilirsiniz

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.235 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 23 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 21 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.306 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.644 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar