Hadi Gezi’yi, 17-25’i, PKK’yı şimdi savunun da görelim!

Hem FETÖ hem PKK ve diğer tüm terör örgütleriyle dişe diş korkmadan mücadele eden İstanbul Cumhuriyet Başsavcımız İrfan Fidan, Gezi üzerinden hükûmeti yıkmak isteyenlerle de büyük...

Hem FETÖ hem PKK ve diğer tüm terör örgütleriyle dişe diş korkmadan mücadele eden İstanbul Cumhuriyet Başsavcımız İrfan Fidan, Gezi üzerinden hükûmeti yıkmak isteyenlerle de büyük bir mücadele veriyor. Osman Kavala tutuklu. Mehmet Ali Alabora ve Can Dündar için de tutuklama kararı çıktı. Aldığım haberlere göre bu olay daha da genişleyecek...
Gezi’de aktif rol oynayıp insanları sokağa çağıran ve köşelerinden Cumhurbaşkanımız Erdoğan devrilsin diye çağrı yapanlar da gözaltına alınacak. Yakıp yıkanlar, seçilmiş meşru hükûmeti sokaklar üzerinden yıkmak isteyenler hukuk önünde bedelini ödeyecekler. Artık hukuk adamlarımız 27 Mayıs öncesi olduğu gibi gençliği sokağa çağıranların iyi niyetli olmadığını biliyorlar ve işi şansa bırakmayacaklar.
Gezi’de kimler ne yazmış, ne tweetler atılmış hepsine bakılıyor. Bize bir şey olmaz diyenler Sırrı Süreyya Önder ve HDP’lilere iyi baksınlar. Sırrı da böyle atıp tutuyordu. Sırtını PKK’ya dayamış meydan okuyordu. O da bize “yav gardaşım, bunlar kim” diye atıp tutuyordu. Bana bir şey olmaz havasındaydı. Şimdi 2 yıl içeride yatacak. Bazı dizi oyuncuları, gazeteci, akademisyenler Gezi’de yaptıklarının bedelini ödeyecekler. Hepsi “medeni ölüm"e mahkûm edilecek. Barış imzacıları, yani PKK destekçileri de zamanında böyle diyordu.
16 Ocak 2016’da aynen şöyle yazmıştım: “Bir aydın çıksa ve ‘PKK terör örgütünü lanetliyorum ama bağımsız Kürdistan kurulmasını istiyorum’ dese, bu fikir özgürlüğüdür. Peki terör örgütüne bu kadar açık destek veren aydınlara karşı ne yapmak gerekir? Tıpkı Batı’daki gibi 'medeni ölüm' mekanizmaları kurmak gerekir. Yani savcılar işe el atmadan üniversiteler hemen o akademisyenlerin iş akdini feshetmeli. O kişiler bir daha iş bulamamalı ve kariyerleri bitmeli. Medyaya çıkamamalı ve toplum da onları otomatik olarak dışlar.”  Geçenlerde Gazete Duvar’dan Nur Betül Çelik bu yazdıklarımı hatırlatmış ve “adam haklı çıktı” demiş. Ciddiye almadığımız her şey oldu diye itirafta bulunmuş.
Elbette daha bitmedi. 6-7 Ekim 2014’ten 1 Kasım 2015’e kadar PKK’yı destekleyen, ekranlarda PKK propagandası yaptıranlara da sıra gelecek. Şaka sanıyorlar, bir şey olmaz diyorlar ama bu dediklerim de çıkacak. Aynen 17/25 Aralık’a destek veren medya, akademisyen ve diğer sivil toplum kuruluşlarına sıra geleceği gibi. Hepsinin çalışmaları yapılıyor. Sadece zamanı bekleniyor. Hiçbir şeyin acelesi yok.
Bu ülkede seçilmiş hükûmetleri sokak üzerinden, emniyet-yargı üzerinden, PKK-HDP üzerinden devirmek isteyenler yargılanacak ve “medeni ölü” olacaklar. Bu kadar basit. İsterseniz iddiaya girelim, var mısınız?
Fransa şu an yangın yeri. Sarı Yelekliler, başta Paris olmak üzere hemen her yerde gösteriler yapıyorlar. Bazı çapulcu sürüsü de dükkânları yağmalıyor. Çapulcu her yerde çapulcu. Fransa devleti şu ana kadar 1000’den fazla kişiyi gözaltına aldı. Fransa’ya bakıp iç geçiren, Gezi’ye özlemle bakanlar neredesiniz? Sıkıysa şimdi Gezi güzellemesi yapın da görelim. Hadi ne kadar delikanlısınız. Fikrini sonuna kadar savunanlardan  mısınız yoksa zoru görünce kaçanlardan mı? Yemiyor değil mi?
Osman Kavala için köşelerinden övgü düzenler, ne suçu var diyenler, bağlantılarınızı biliyoruz. Özel görüşmeleriniz biliniyor. O kadar adam tutukluyken sadece Kavala’ya özgürlük istemenizin sebebi, hukuka bağlı olduğunuzdan değil aynı haltı sizler de yediğiniz için. Ahmet Altan, Şahin Alpay, Mümtazer Türköne gibiler serbest kalsın derken de gerçekten onları düşündüğünüzden değil 17-25 Aralık’ta aynı suçu sizler de işlediğiniz için böyle davrandınız. Yoksa sizlerin özgürlük, hukukun üstünlüğü gibi dertleriniz yok. Amacınız kendinizi kurtarmak ama kurtaramayacaksınız.
“Galiba devrim oluyor” diyenler, “Erdoğan kışa iktidardan iner” diye umanlar, “17-25 Aralık’ta FETÖ’ye bel bağlayanlar”“Ekonomi batsın” beklentisi içindekiler, “PKK terör örgütü değil” diyenler çıkın ortaya! Sizleri meydanlara bekliyoruz. Aldığınız ağır yenilgi, acı mağlubiyet sizi fikrinizden döndürmesin...
Özetlersem, İstanbul Cumhuriyet Başsavcımız İrfan Fidan ve ekibi hukukun gereklerini yerine getirmek için sonuna kadar gidecek. Gezi kalkışmasına destek veren herkes bedelini ödeyecek. 17-25 Aralık’a destek vermiş ve FETÖ argümanlarını kullanan herkes bedelini ödeyecek. 17-25 Aralık 2013 öncesi Fetullah aleyhine söylenen tüm sözler DEVLET nezdinde çöptür ve hiçbir anlamı yoktur. Mühim olan 17-25 Aralık’tan sonra Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yanında durup durmadığınızdır. 6-8 Ekim 2014 kalkışmasından sonra PKK terör örgütünün siyasi kolunu destekleyen herkes bedelini ödeyecek. Böylece ülkemiz pisliklerden arınacaktır.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.224 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 21 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 20 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.302 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.642 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar