​FETÖ'cülerle Jonathan Schanzer aynı söylemde buluştu

Yurt dışındaki FETÖ'cüler iyice çığırından çıktılar. Türk devletini ele geçirmek için her şeyi yapan ve 15 Temmuz'un mimarı FETÖ'cüler ne yapacaklarını bilemiyorlar....

Yurt dışındaki FETÖ'cüler iyice çığırından çıktılar. Türk devletini ele geçirmek için her şeyi yapan ve 15 Temmuz'un mimarı FETÖ'cüler ne yapacaklarını bilemiyorlar. Hâlâ bir gün geri dönüp kendilerine devlette yer bulabileceklerini düşünüyorlar. İktidar değişsin veya değişmesin artık FETÖ'cülere bu devlette yer yok. FETÖ'yle bundan sonra iş birliği yapacak herhangi bir parti ya da yapı mutlaka yargılanır.
"Bir gün hukuk döndüğünde siz görürsünüz" manasına gelen yazılar yazıp yorumlar yapıyorlar. Belli ki eski kumpaslarını hatırlıyorlar. Hâlâ birilerine operasyon çekeceklerini düşünüyorlar. O devir geçti. FETÖ'cüler Türkiye'ye döndüklerinde yerleri cezaevidir. Devleti çökertmek için giriştikleri bu kavgayı kaybettiler ve Türk devleti FETÖ'ye ihanetinin bedelini sordu. Hâlâ sormaya devam ediyor. Kendinizi devlet sandınız ama gerçek devlet size büyük harfle "DEVLET"in kim olduğunu hatırlattı.
FETÖ'cülerin bugünlerde yaptıkları tek iş Türkiye'ye nasıl kötülük yaparız noktasında bazı Amerikalı düşünce kuruluşlarıyla buluşmaları. Bire bir aynı söylemleri kullanıyorlar. Çok bilinen düşünce kuruluşlarından biri FDD, yani Demokrasileri Savunma Vakfı. Bunun Başkan Yardımcısı Jonathan Schanzer. FETÖ'den maaş alan Schanzer aynı zamanda İsrail'in çıkarlarıyla paralel hareket eden biri.
FDD'yi finanse eden ülkelerden biri de Birleşik Arap Emirlikleri. Aynı şekilde "Ahval" yayın organını da besliyor Birleşik Arap Emirlikleri.  Eğer Türkiye'ye saldırılacaksa FETÖ argümanları Jonathan Schanzer'e veriyor. Schanzer de bunları uluslararası kamuoyu önünde dillendiriyor.
Bunun son örneğini Başkanımız Erdoğan'ın New York'ta BM'de yaptığı konuşma sırasında gördük. Stockholm'e kaçan Today's Zaman'ın Ankara temsilcisi FETÖ'cü Abdullah Bozkurt, Jonathan Schanzer'e argüman veren isimlerden biri. FETÖ'cüler New York'ta kamyonlara ilanlar verdiler. O ilanlarda, "Erdoğan Jihadçıların babası. Onları finanse ediyor" yazmışlar. Terörist Abdullah Bozkurt bunu Twitter sayfasından paylaştı.
FETÖ'nün aparatlarından akademisyen UCLA tarih bölümünden Howard Eissenstat, FETÖ'cü Abdullah Bozkurt'a destek verdi. Sonra devreye Jonathan Schanzer girdi. Aynı FETÖ'cü argümanları ileri sürdü. "Türkiye teröristler için cennet. Hamas'ı finanse ettiği için yeni bir davayla karşı karşıya" diye  New York Post'ta da 23 Eylül'de Aykan Erdemir'le beraber bir makale yayınladı. Schanzer'e destek veren ve FETÖ dosyalarını Amerika'ya ileten CHP'nin eski Amerika temsilcisi Aykan Erdemir. Hiç tesadüf değil. Erdemir aynı zamanda Demokrasileri Savunma Vakfı'nda çalışıyor.  
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.235 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 23 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 21 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.306 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.644 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar