FETÖ’cüdeki öz güvene bak!

24 Temmuz’da bu köşede “Avrupa’da FETÖ Yapılanması” başlıklı bir yazı yazmıştım. Danimarka’daki bilinen FETÖ’cüleri ifşa etmiş ve adlarını yazmıştım.

Tabii o yazı bayağı etkili oldu. Selim Yumuk, Hasan Cücük ve Nail Ad isimli FETÖ’cüler paniklediler. Ancak içlerinden biri var ki, adamdaki öz güvene(!) hayran kaldım! FETÖ’nün Danimarka imamlığını da yapan Selim Yumuk bir e-Posta göndermiş. Bakın orada ne diyor:
“Ben Danimarka’da doğup büyümüş, halka yararlı işlerde aktif rol almış, yaşadığım şehirde beş yıl aktif olarak belediye meclis üyeliği yapmış, Danimarka’nın çok kuralcı bir ülke olmasına rağmen hapis cezasını bırakın tek bir trafik cezası dahi almamış, Kopenhag Üniversitesi hukuk fakültesi mezunu birisiyim…”
Bak FETÖ’cü Selim Yumuk! Aynen Zekeriya Öz gibi, Ekrem Dumanlı gibi, Abdülhamit Bilici gibi sen de FETÖ’cüsün. Aranıyorsun. Bir gün Türkiye’ye geldiğinde gözaltına alınacaksın. Danimarka, bakarsın iade anlaşmasıyla seni Türkiye’ye hukuk kuralları içerisinde verebilir.
Ayrıca Twitter adresin bile müebbet almana yetebilir. @SelimYumuk sayfasında Enes Kanter’den Emre Uslu’ya kadar onlarca FETÖ’cünün paylaşımları var. Onları silsen de artık faydası yok. Bundan sonraki pişmanlıkların seni kurtarmayacaktır, haberin olsun!..
Bu arada Selim Yumuk beni Danimarka makamlarına da şikâyet etmiş ve tüm belge ve bilgileri vermiş. Sen ve senin gibiler ne içiyorsunuz acaba? FETÖ’cü Yumuk utanmamış bir de tekzip gönderip onu yayınlamamı istiyor.  Aksi takdirde bu konuda hukuki mücadelesini yurt içi ve uluslararası farklı mercilere taşımaya kararlıymış. 
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.235 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 23 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 21 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.306 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.644 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar