FETÖ-PKK-28 Şubatçı koalisyonu haddini bilecek

Sevgili okurlarım sizlerin çok iyi bildiği gibi hem FETÖ ile hem PKK hem DHKP-C ile, hülasa ülkemizi hedefleyen tüm terör örgütleriyle ölümüne mücadele eden milliyetçi ve muhafazakâr bir yazarım. Bu...

Sevgili okurlarım sizlerin çok iyi bildiği gibi hem FETÖ ile hem PKK hem DHKP-C ile, hülasa ülkemizi hedefleyen tüm terör örgütleriyle ölümüne mücadele eden milliyetçi ve muhafazakâr bir yazarım. Bu alçak terör örgütleriyle kalemimle savaşmak milletime ve bu ümmete karşı benim kutsal vazifemdir. İşte zaten o yüzden bu teröristler bir koalisyon hâlinde sürekli beni hedef gösteriyorlar.

Daha önce benim üzerime olan kardeşimin yaşadığı eve beş kurşun yağdırdı bu teröristler. Umurumda bile olmadı, çünkü bu yolda şehit olmak da benim için şereftir. Ben solcular karşısında ezilen bazı aşağılık ödlek tavuklar gibi ölümden korkmam. Şehadet biz Müslümanlar için kutsal mertebedir.

Emekli Hâkim Albay Ahmet Zeki Üçok, FETÖ’nün suikast timinin hedefinde olan 7 kişi açıkladı. Biri de benim. Vatan haini Fetullahçı teröristlerin infaz listesinde olmak benim için onurdur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.235 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 23 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 21 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.306 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.644 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar