FETÖ bitmiş değil, tehlikenin farkında olun!

Bu yazdıklarım sadece bir özet. Yazmadığım en az irili ufaklı 15-20 operasyon daha var. ByLock kullanıcıları, mahrem imam yapılanmaları içerisinde binlerce kişi gözaltına alındı ve tutuklandı. Çok dikkatli olmakta fayda var. FETÖ bitmiş falan değil!..

TGRT Haber ekranlarında hafta içi her sabah 07.00-10.00 arası “Cem Küçük’le Günaydın Türkiye” programını sunuyorum. Hâliyle haberlere daha vâkıfım. Böyle programlar sunmanın en önemli faydası file-i takip yapabilmeniz. 

Şimdi size son bir ayda yapılan bazı FETÖ operasyonlarından bahsedeceğim.

Güvenlik güçlerimiz, savcı ve hâkimlerimiz inanılmaz işler çıkarıyorlar. FETÖ’nün başta TSK gibi göz bebeği kurumumuzda nasıl çöreklendiğini görmemiz şart. TSK içindeki FETÖ unsurları birer birer temizleniyorlar. Ama sadece TSK değil, başka kurumlarda da varlar.  

Pandemi sürecinde olduğumuz için bazı şeylerin farkında değiliz. Hepimiz aşıyla yatıp aşıyla kalkıyoruz haklı olarak. Şimdi yazacağım bilançoyu da görelim ve göz ardı etmeyelim...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.235 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 23 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 21 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.306 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.644 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar