Eyyamcılığın kitabını yazmak

Üç gündür özellikle CHP'li ve hükûmete muhalif diğer düşüncelerden arkadaşlarım arıyor. Bana Ahmet Hakan Coşkun'un tıyneti ve karakter özellikleri konusunda ne kadar haklı olduğumu söylüyorlar...

2014-16 döneminde bu şahsa dair herkese yaptığım tüm uyarıların ne kadar isabetli olduğunu şimdi anca fark ettiklerini ifade ediyorlar. Hatta tanınmış bir gazeteci de olan bir kişi bana zamanında yaptığımız kavgalarda Ahmet Hakan lehine attığı tweetleri gösterdi ve özür diledi.
Şöyle de bir mesaj gönderdi bana: "Sen bizim düşüncemize tam zıt adamsın. Ama ne olduğu belli olan net birisin. Bu Ahmet Hakan ise sabah yüzüne güldüğü adamı öğleyin satan, akşam küfrettiği insana geceleyin yaranmaya çalışan bir tipmiş. Yanıldık. Çok yanıldık. Sen haklı çıktın."
Ben de hem bu tanınmış gazeteciye hem de herkese "Günaydın" diyorum. Bir kamyonun gelip sizin evinize paldır küldür dalacağı ancak evin içine dalınca mı fark edilir? Elbette Ahmet Hakan hepinizi satacaktı. Adamın karakterinin böyle olduğunu 2014-16 arası belki 100 kere yazdım. Manzara ortadaydı. Görünen köy kılavuz istemiyordu. "Bir dünya görüşü olmayan bir adam bu Ahmet Hakan" dedim. "Herhangi bir siyasi düşüncesi olmayan adam" dedim. Sadece ve sadece bireysel menfaatlerini maksimize etmek için yaşayan bir adam bu diye kaç defa ifade ettim. Tüm muhalifleri uyardım. Ama hiçbiri dinlemedi. Şimdi yaşadıklarınızı hak ediyorsunuz.
Şimdi de "Bu sefer de Ahmet Hakan bizim tarafa geçti. Biz tepe tepe kullanalım onu" diye düşünen sözde hükûmetçi kimi tipler görüyorum. Bakın bu sefer de bizim tarafta böyle safça düşünenleri uyarıyorum. Pundunu bulduğu zaman sizi de öyle bir satar ki, esas siz kendinizi kullanılmış mendil gibi ortada bulursunuz. Bir bakmışsınız aynı Ahmet Hakan Washington'da karşınıza çıkar ve "Bana İmamoğlu yayını için şöyle baskı yaptılar, böyle baskı yaptılar. Talimatları direkt Erdoğan verdi" diye konuşur.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.216 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 21 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 19 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.301 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.642 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar