DEM Parti kasıtlı olay çıksın istiyor!

Hakkâri Belediye Başkanı Mehmet Sıddık Akış hakkındaki iddialara bir bakalım. 1. PKK/KCK yapılanmasında üst düzey görev almış. Örgüt adına sözde sorgulamalar yapıp sözde vergi...

Hakkâri Belediye Başkanı Mehmet Sıddık Akış hakkındaki iddialara bir bakalım. 

1. PKK/KCK yapılanmasında üst düzey görev almış. Örgüt adına sözde sorgulamalar yapıp sözde vergi toplamış. Yasadışı yürüyüş, terörist cenazesi gibi eylemleri organize ederek eylemlere katılım sağlamak amacıyla halka ve esnafa baskı yapmış. Kepenk kapatmaya karşı çıkan esnafı PKK terör örgütü adına tehdit etmiş. 

2. PKK Bölücü Terör Örgütü'nün mahalle komisyonlarında da yer almış ve aynı zamanda sorumlusu olmuş. Kırsalla irtibatını sürdürmüş. Küçük yaştaki çocukları ideolojik söylemlerle kandırarak örgüte katılımını sağlamış. Hakkâri merkezinde yardım ve yataklık faaliyetlerini sürdürmüş. Örgütün kırsal alanından merkeze eylem amaçlı gelen teröristleri evinde barındırmış. 

3. PKK Terör Örgütü'nün kırsal alanındaki kamplarına giderek orada üst düzey örgüt mensuplarıyla görüşmüş. Hakkâri merkezinde örgüt karşıtı olan vatandaşları sözde vergi adı altında haraca bağlamış ve örgütten aldığı talimatlarla vatandaşları tehdit etmiş.  

Yaptıkları bunlarla sınırlı değil. Silahlı terör örgütünü...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dilan Polat ve Engin Polat sadece vergi kaçırmış 26 Temmuz 2024 | 409 Okunma CHP’ye iktidar verilmez mi?  24 Temmuz 2024 | 5.330 Okunma Trump: Demokrasi için kurşun yedim 22 Temmuz 2024 | 280 Okunma Kaset olayı 19 Temmuz 2024 | 2.991 Okunma Amerikan derin devleti bu kez başaramadı 17 Temmuz 2024 | 5.046 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar