Bir organize çetenin analizi

Her zaman ve her şartta söylediğim bir görüş vardı. Geçen hafta yaşananlardan sonra bizim muhafazakâr-milliyetçi camianın tamamı da anladı ki, bu görüş yüzde yüz haklıdır.Teşhis...

Her zaman ve her şartta söylediğim bir görüş vardı. Geçen hafta yaşananlardan sonra bizim muhafazakâr-milliyetçi camianın tamamı da anladı ki, bu görüş yüzde yüz haklıdır.
Teşhis nettir: Soner Yalçın çetesinin Fetullah Gülen çetesinden hiç farkı yoktur. Bu iki çete tamamen aynı kumpas yöntemlerine ve aynı ahlaksız iftira stratejilerine sahiptir. Zaten tüm medya camiasında bilinen bir diğer gerçeği de yine ifade edelim: Soner Yalçın sadece Soner Yalçın değildir. Oray Eğin de Soner Yalçın'dır. Odatv de Soner Yalçın'dır. Odatv aynı zamanda Oray Eğin'dir. Bunların hepsi birden Soner Yalçın çetesidir. Bu çete mensuplarını birbirinden ayıran ve bunlara bağımsız bireylermiş gibi muamele yapan herkes ya akılsız ya da işbirlikçi onursuzdur. Ekrem Dumanlı ya da Samanyolu ne kadar Fetullah Gülen'den bağımsızsa Oray Eğin ve Odatv de o kadar Soner Yalçın'dan bağımsızdır. Zaten ne ilginç ki, Soner Yalçın denen çetecinin bana ağır iftiralarla saldırdığı gün Ekrem Dumanlı denen çeteci de yayınladığı videoda bana, "Türk medya tarihinin en melun adamı" diye kontrolünü kaybederek küfrediyordu. Yalçın ve Dumanlı gibi çetecilerin bana ettiği küfürler ve bana attığı iftiralar benim için şeref nişanesidir.
Dumanlı denen terörist biliyor ki, Fetullah çetesini medyada çökerten ana aktör benim. Dur bakalım Ekrem bu daha iyi günleriniz. Eğer o 14 Aralık 2014 günü benim gibi 3-5 adam daha çıksa, tutuklanacağını biliyordu terörist Dumanlı. Fakat kaçıp kurtulduğunu sanma terörist Ekrem. Bu DEVLET seni alacak, eline ve ayağına kelepçeler takarak Türkiye'ye yargılanman için getirecek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kobani Davası siyasi değildir, hatta az ceza verilmiştir! 20 Mayıs 2024 | 1.666 Okunma Ayhan Bora Kaplan haberleri muhalif ve FETÖ’cü gazetecilere servis edildi 17 Mayıs 2024 | 9.693 Okunma Ankara Emniyeti’ndeki skandallar Süleyman Soylu döneminde olsaydı... 15 Mayıs 2024 | 8.546 Okunma Ya Çatalca Jandarmada FETÖ var ya da birileri tezgâh peşinde 13 Mayıs 2024 | 93 Okunma Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.249 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar