Bingür Sönmez'in dediğini sağ-muhafazakâr bir doktor deseydi!

"Aşı olmak istemeyenler vatan haini ilan edilsin" sözünü Bingür Sönmez değil de Ahmet Şimşirgil deseydi ne olurdu? Sadece 30 saniye düşünün.

Dün Kübra Par köşesinde İlber Hoca'nın ettiği sözle ilgili bir çıkışta bulundu. "İlber Hoca değil de bir başkası söylemiş olsaydı, hele de o kişi hacı-hoca biri olsaydı bu kadar hoşgörülü davranır mıydık?" diye sordu.

Ben aynı soruyu Covid-19 aşısı olmak istemeyenler için "vatan haini" tanımlamasında bulunan ünlü kalp cerrahı Bingür Sönmez için söylemek istiyorum.

Mesela bunu diyen dinî hassasiyeti yüksek bir profesör olsaydı gene bu kadar hoşgörülü davranır mıydı bazıları? Hiç sanmıyorum. Maalesef böyle durumlarda herkes olaya kendi mahallesinden bakıyor. 

Bu köşe yazısını aşağıdaki linke tıklayarak sesli bir şekilde dinleyebilirsiniz

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.235 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 23 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 21 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.306 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.644 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar