Belgelerle FETÖ kanallarının nasıl korunduğunun örnekleri!

7 Haziran seçimlerinden sonra RTÜK Üst Kurulu’nun AK Partili üyelerinin önüne gelen FETÖ kanalları ile alakalı raporlara ilişkin seri halde “cezaya gerek yok” kararları çok dikkat çekici. 1- Samanyolu...

7 Haziran seçimlerinden sonra RTÜK Üst Kurulu’nun AK Partili üyelerinin önüne gelen FETÖ kanalları ile alakalı raporlara ilişkin seri halde “cezaya gerek yok” kararları çok dikkat çekici.

1- Samanyolu Haber’deki 18.05.2015 tarihli “Günün Özeti” adlı haber yayını. Haberlerde Yasin Aktay’ın sözünü çarpıtan, silahların DAEŞ’e gittiği iftirasını atan FETÖ kanallarına yazılan raporlar 17.06.2015 tarihinde Üst Kurul’da görüşülüyor. Tarihe dikkat. 7 Haziran seçimleri geçmiş, ‘AK Parti gidiyor’ lafları havada uçuşuyor. Birçok kişi gerçek yüzünü göstermiş.

Uzman, Samanyolu Yayıncılık Hizmetleri A.Ş. ünvanlı medya hizmet sağlayıcı kuruluşun bu yayını ile 6112 sayılı Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayın Hizmetleri Hakkında Kanunun “Yayın hizmeti ilkeleri” başlıklı 8. maddesinin 1. fıkrasının (ı) bendinde yer alan yayın hizmetleri “Tarafsızlık, gerçeklik ve doğruluk ilkelerini esas almak ve toplumda özgürce kanaat oluşumuna engel olmamak zorundadır; soruşturulması basın meslek ilkeleri çerçevesinde mümkün olan haberler, soruşturulmaksızın veya doğruluğundan emin olunmaksızın yayınlanamaz...” ilkesini ihlal ettiği değerlendirilmektedir” diyor ve ceza istiyor.

Sözde AK Partili üyelerin de oylarıyla tam 7 rapor sümenaltı ediliyor, cezaya gerek yok deniliyor. O raporların tarih ve sayıları:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kobani Davası siyasi değildir, hatta az ceza verilmiştir! 20 Mayıs 2024 | 1.524 Okunma Ayhan Bora Kaplan haberleri muhalif ve FETÖ’cü gazetecilere servis edildi 17 Mayıs 2024 | 9.666 Okunma Ankara Emniyeti’ndeki skandallar Süleyman Soylu döneminde olsaydı... 15 Mayıs 2024 | 8.540 Okunma Ya Çatalca Jandarmada FETÖ var ya da birileri tezgâh peşinde 13 Mayıs 2024 | 93 Okunma Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.249 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar