Batı’nın günahlarını nereye koyacağız?

Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük'ün bugünkü (29.06.2022)''Batı’nın günahlarını nereye koyacağız?'' başlıklı yazısı.

Söz konusu Müslümanlar, Afrikalılar ya da Asyalılar oldu mu Batı insanlığını unutuyor. Hele hele Müslümansa zaten diyecek bir şey yok. Müslüman ölümü Batı için sadece istatistik.

Renkli gözlü, sarışın, onlar gibi olursanız sorun yok. Ukraynalı mültecilerde bunu gördük. “Onlar bizim gibi” lafını Batı’nın anlı şanlı gazetecileri söylediler.

Geçen hafta yaşanan bir olay bu ikiyüzlülüğü tekrar ortaya koydu. 25 Haziran’da İspanya'nın Kuzey Afrika'daki topraklarından Melilla kentindeki sınır hattında, Fas'tan İspanya'ya geçmeye çalışan yaklaşık 2 bin göçmene ateş açıldı.

Gelen bilgilere göre 23 kişi hayatını kaybetti. Fas İnsan Hakları Derneği’ne göre bu sayı 29. Aleni bir katliam yaşandı.

Batı, Suriye’deki meseleyi görmüyor. Irak’ta olan bitene bakmıyor. Yabancı düşmanlığı sürekli körükleniyor. Sahra altından gelenler ne de olsa insan değil. İspanya Başbakanı olan bitenden insan kaçakçıları ve mafyasını suçluyor.

Ukraynalı...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.221 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 21 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 19 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.301 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.642 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar