"Başak Demirtaş'a küfredemezsin, Bahar Ayvazoğlu'na edebilirsin" zihniyeti!..

Geçen hafta PKK'nın siyasi temsilcisi Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Hanım'a Vedat Muti adında biri hakaret etti. Çok terbiyesizce bir sözdü bu. Herkes de kınadı.

O küfürlerin âlâsı hemen her gün başta Tayyip Erdoğan olmak üzere herkese ediliyor...
Nedense o gün kıyamet koptu. Tek bir hesaptan edilen küfürle ortalık yıkıldı. Tamam bunda sorun yok. Türkiye'de muhaliflere göre eğer bir kadın AK Partili ise ona küfür ve hakaret edebilirsin. Kadınlığına laf söyleyebilirsin!
Atatürkçüysen karını dövebilirsin, kimse sana bir şey diyemez. Atatürkçüysen AK Parti'yi destekleyen bir kadına, bir milletvekiline her şeyi deme hakkın var. Ne yazık ki geçen hafta tam da bu oldu. Sözcü yazarı Saygı(sız) Öztürk Trabzon'da meydana gelen bir hadiseyi anlatırken terbiyesizlik yaptı. Özür dileyeceği yerde, üste çıkmaya başladı.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.239 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 23 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 21 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.307 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.645 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar