Amerika ve Batı Türkiyesiz olamayacağını biliyor

ABD’nin bu hamlesine FETÖ’cü ve PKK’lılar çok öfkelendi

Türkiye son 8 senedir ağır saldırı altında. Saldırının biri başlıyor, diğeri bitiyor. Gezi olaylarından 15 Temmuz’a kadar onlarca saldırı gördük. Saldırılar bitmediği gibi mutantlaşarak devam ediyor.

Aktörler, yerler değişiyor ama Türkiye’yi savunmasız bırakmak için her şey deneniyor. Bundan sonra da durmayacaklar ve sürekli olarak saldıracaklar. İstedikleri kadar inkâr etsinler Türkiye’nin gelişmesinden, büyümesinden ciddi biçimde rahatsızlar.

Hatırlayın Gezi olayları olduğunda ve o zaman Başbakan olan Tayyip Erdoğan bir heyeti dinlediğinde bazıları çok garip isteklerle gelmişti. Üçüncü köprü yapılmasın, yeni havalimanı yapılmasın, hızlı trenler olmasın... diye demediklerini bırakmadılar.

Gezi olaylarından sonra 7 Şubat, 17-25 Aralık ve 15 Temmuz’a kadar onlarca saldırıya uğradık ama köprü de yapıldı, havalimanı da açıldı. Çok şükür hızlı trenler, barajlar, hepsi hizmete girdi ve girmeye de devam ediyor. Bakın Üçüncü havalimanı açıldığında, kuş sürülerinin olduğu yere...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.239 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 23 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 21 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.306 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.644 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar