Ali Babacan’ın partisini ciddiye almak lazım

Kurucusu olduğu AK Parti'den istifa eden Ali Babacan dün Kurban Bayramı dolayısıyla bir açıklama yayınladı.

"Türkiye'nin içinde bulunduğu sorunları aşmak için son derece önemli olduğunu düşündüğümüz bu çalışmaları arkadaşlarımızla beraber başlatmış bulunmaktayız" dedi. 
Eylül ayı gibi, Ali Babacan partisini kuracak görünüyor. Çalışmalarının dünyada da ilgiyle izlendiğini söylemiş Sayın Babacan. Ona şüphemiz yok. Parti kurulduğunda dünyadan teveccüh görecek ve hakkında çok olumlu haberler çıkacaktır. Ekonominin kurtarıcısı olarak gösterilecektir. Ekrem İmamoğlu için yapılan aranan lider formülü Ali Babacan için de söylenecektir. 
Ali Babacan’ın partisi iktidara oynamayacak ama Başkanlık seçimlerinde belirleyici olabilir. Yeni sistemde yüzde 50+1 oy lazım olduğu için iki üç puan oy her şeyi değiştirir. AK Parti’nin Babacan’a dikkat etmesi gerekir. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.235 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 23 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 21 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.306 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.644 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar