AK Parti, medyasına acil el atmalı

Başkan Erdoğan “medya bizim görüşlerimizi yansıtamıyor” diye önceki haftalarda derdini açıklamıştı. Çünkü AK Parti medyasında çalışanlar inisiyatif alamıyor. Başkan Erdoğan’ın dediklerini tasdik ediyor.

Pazar gecesi Berat Albayrak görevinden istifa etti. Hastane odasında olduğum hâlde telim hiç susmadı. Görüş isteyenler, süreci soranlar, ne olacak diyenler hiç bitmedi.

Bazılarına kısa kısa yazılı cevap verdim. Ama konuşacak hâlde değildim. Bir kere Berat Bey'in istifa haberinin girilmemesi skandal ötesi bir durum. Yahu iddia diye verirsin. “Sorduk” dersin. Yanlış çıkarsa “iddia yanlış” dersin. Berat Bey'e yakın gazetecilerin sosyal medyada bile dalga oluşturamamaları ve Berat Bey'i yeterince savunmamaları tuhaf. Hâlbuki insan sevdiği kişiyi tam bu durumlarda ölümüne savunur. Aynen Sadık Albayrak abinin dediği gibi.

Türkiye gazetesi ertesi gün haberi gören ilk gazete oldu. Tebrik ediyorum. Bir de Habertürk konuyu haberleştirdi, Fatih Altaylı programında değindi. Onları da tebrik ediyorum. Diğer kanallar dut yemiş bülbül gibiydi.

Bu köşe yazısını aşağıdaki linke tıklayarak sesli bir şekilde dinleyebilirsiniz

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.235 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 23 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 21 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.306 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.644 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar