23 Haziran sürecinde akıl yoluna dönmeliyiz

Türkiye’miz için kritik bir dönemeç olan 23 Haziran İstanbul seçimleri yaklaşırken son derece tuhaf bir manzara var...

Bir yanda bizim taraf medyası yaptığı gülünç kara propaganda yöntemleriyle tamamen Ekrem İmamoğlu'nun ekmeğine yağ sürüyor. İmamoğlu ekibini bayram ettiriyoruz. Arkadaşlar Allah aşkına bu gidilen saçma yoldan dönelim. Kamyon duvara çarpmadan bazı şeyleri göremeyecek miyiz bizim taraf medyası olarak? Adamın "Ben İstanbul'u PKK ve FETÖ ile yöneteceğim" dediğini uydurup olmayan şeyi yaydığınızda 1 tane oy bile Binali Bey tarafına geçmiyor. "Ekrem İmamoğlu esnafı tokatladı" diye uydurunca bizzat o esnaf kardeşimiz haberi yalanlıyor.
Oysa biraz zekâ ve medya bilgisi ile baksan İmamoğlu çok sayıda hata yapıyor. CHP adayına veren yüzde 48.9'u kemikleştirmek için yapılacak her yanlışı yapıyor bizim taraf medyası. İmamoğlu'na zarar versin diye yaptırılan Ahmet Hakan yayını da çok amatörce bir operasyonu ve ters tepti. Artık bu gerçekleri görelim. 31 Mart öncesi bizim taraf kanallarından birinde yapılan İmamoğlu yayını da CHP adayının oyunu arttırdı. Bunu hepimizi biliyoruz. Oysa o yüzde 48.9 içinde küçük de olsa bir çözülme yaşanmadan bu seçimi almamız mümkün değil.
Bakın gösterilebilecek en doğru aday olan Sayın Binali Yıldırım gösterildi. Sorun bakalım Sayın Yıldırım ve ekibine. Sözde 23 Haziran'ı Binali Bey kazansın diye çalışan bizim taraf medyasının bu Stalinist tarzı propaganda yayınlarından kendisi memnun mu? Bu tipte yayınların Yıldırım'a fayda sağladığını düşünüyor mu? Ben biliyorum ki asla memnun değil. Zaten AK Parti'nin tepe noktalarındaki hiç kimse memnun değil. Herkes dişini sıkıyor. Bakın Binali Bey'in en yakınlarından bir isim bizzat bana "Yüzde 48.8'i hem karşı cepheye karşı hem de bizim cephenin medyasında yapılan devasa yanlışları aşarak alabildik" dedi. Yüzde 100 doğru analizdir bu.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.239 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 23 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 21 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.307 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.644 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar