15 Temmuz'u bu millet istismar ettirmez!

Tarihimizde ülke olarak gördüğümüz en büyük hainlik olan 15 Temmuz ihanetinin yıl dönümü yaklaşıyor. Devlet ve millet olarak bu alçak işgal teşebbüsünü nefretle anacağız....

Tarihimizde ülke olarak gördüğümüz en büyük hainlik olan 15 Temmuz ihanetinin yıl dönümü yaklaşıyor. Devlet ve millet olarak bu alçak işgal teşebbüsünü nefretle anacağız. Fetullahçı teröristler ile bu FETÖ'cülerle Erdoğan düşmanlığından ötürü iş birliği yapan sözde Kemalist darbecilerin ihanetini asla bu millet unutmayacak.
Öte yandan bu millet 15 Temmuz'u nefretle anarken kendi ile ilgili "15 Temmuz kahramanlığı" diye bir şey vehmedip rant peşinde olanlara da izin vermeyecektir. 15 Temmuz'un kahramanları 249 şehidimiz ve binlerce gazimizdir. Herkes haddini bilmelidir.
Kendinde "15 Temmuz kahramanlığı" vehmeden daha sonra ise berbat bir işe imza atarak herkesin gerçek yüzünü gördüğü biri ile ilgili yeni bir skandalı da bana 15 Temmuz şehitlerimizden bir kahramanımızın yakını iletti. Fotoğrafları görünce gözlerime inanamadım.
Şehidimizin yakını bana "Biz 15 Temmuz'un böyle anılmasını hazmedemiyoruz" diye utanarak bir magazin dergisi kapağını uzatıyor. Dergi millî ve manevi değerlerimize aykırı tipik bir dedikodu dergisi. Kapağında "15 Temmuz kahramanı ...'dan çok özel açıklamalar" ve tuhaf giyinmiş papyonlu bir kadın fotoğrafı. Olacak iş değil. Bir magazin dergisi 15 Temmuz gibi kutsal bir direnişi âdeta kendine meze etmiş. O, sözde gazeteci şahıs da buna müsaade etmiş.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kobani Davası siyasi değildir, hatta az ceza verilmiştir! 20 Mayıs 2024 | 1.634 Okunma Ayhan Bora Kaplan haberleri muhalif ve FETÖ’cü gazetecilere servis edildi 17 Mayıs 2024 | 9.678 Okunma Ankara Emniyeti’ndeki skandallar Süleyman Soylu döneminde olsaydı... 15 Mayıs 2024 | 8.546 Okunma Ya Çatalca Jandarmada FETÖ var ya da birileri tezgâh peşinde 13 Mayıs 2024 | 93 Okunma Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.249 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar