Sahi Reza nerede?

Hakan Atilla Türkiye’ye geri döndü. Amerika’daki dava açıldığı günden beri aynı noktadayım. Bu coğrafyada bin yıldır komşumuz olan İran’la ilişkilerimize 10 bin kilometre öteden...

Hakan Atilla Türkiye’ye geri döndü. Amerika’daki dava açıldığı günden beri aynı noktadayım. Bu coğrafyada bin yıldır komşumuz olan İran’la ilişkilerimize 10 bin kilometre öteden Amerika’nın gelip karar vermesi kadar saçma bir durum olamaz. Amerika öyle istedi diye bir başka ülkeyle hele ki bin yıllık kültürel-tarihi bağın olan bir komşunla ilişkilerini bozmak Türkiye gibi bir ülkenin değil ancak bir Amerikan sömürgesinin yapacağı iştir. Hakan Atilla ülkesini satmadı. Haksız bir davada girdi, yattı, çıktı. Şimdi ülkesine döndü. Hakan Atilla döndü dönmesine de Türkiye’yi bir nefeste satan Reza Efendi nerelerde bilen var mı?

İKİNCİ KEZ YAPTIĞINIZ HATA DEĞİL, TERCİHTİR

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı önce Uğur Mumcu’ya, Bahriye Üçok’a, Nâzım Hikmet’e, Türkan Saylan’a saygısızlık etmişti. Tepki görünce ertesi gün geri vites yaptı. Anlaşılan o ki yetmemiş. Bu sefer 30 Ağustos’a “Herkesi ilgilendiren bir bayram değil” diyerek saygısızlık etti. Yine tepki görünce kendisinden beklendiği üzere yine geri vites yapıp “Öyle demek istemedim” demiş. Ben artık kendisine inanmıyorum. Bir kere yaptığınız hatadır. İkinci kez yaptığınız artık hata değil tercihtir kardeşim. Bursa Belediyesi AK Partili değil de başka bir partili olsaydı şu an kendisi hakkında “halkı kin ve öfkeye teşvik” suçundan soruşturma başlatılmıştı. Devletin zirvesinin “kucaklaşma” mesajı verdiği şu dönemde bir belediye başkanının şu yaklaşımına AK Parti yönetimi kayıtsız kalmamalı.

PLAJA HAVLU YERİNE SİLAHLA GİTMEK!

Edremit’te plajda şezlong kavgası kanlı bitmiş: 1 ölü 2 yaralı. Şezlong yüzünden çıkan tartışmada silahlar konuşmuş. İyi de plajda silahın ne işi var arkadaş? Benim bildiğim plaja havluyla gidilir, güneş kremiyle gidilir, gözlükle gidilir, silahı ne yapacaksın plajda?! Hem de her iki tarafta da var! İşletmeciler kavga etti deniyor. O da bir başka acayiplik değil mi? Plaj işletmecileri ceplerinde silahla mı geziyor artık?!

SEL NİYE HEP TÜRKİYE'DE CAN ALIR?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cep telefonunda, otomobilde ÖTV kalkar mı? 04 Ekim 2022 | 1.489 Okunma Ercüment Hoca hatalı ama... 19 Nisan 2020 | 1.505 Okunma 'Önümüzdeki 1-2 hafta' diye bir şey yok, dağılalım! 17 Nisan 2020 | 3.109 Okunma Slogan atarak, reklam yaparak 'Seninleyiz Türkiye' olunmuyor! 16 Nisan 2020 | 3.128 Okunma Esas felaket cuma değil pazartesi yaşandı! 15 Nisan 2020 | 4.209 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar