Yunanistan'ı bırak Karadeniz'e bak!

Fatih Türkmenoğlu'nu beş yıl aradan sonra karşımızda görünce mutlu oldum. Onun yıllar yılı sürdürdüğü Hayat Gezince Güzel bu defa Karadeniz'den başladı.Geniş kapsamlı bir Rize-Trabzon...

Fatih Türkmenoğlu'nu beş yıl aradan sonra karşımızda görünce mutlu oldum. Onun yıllar yılı sürdürdüğü Hayat Gezince Güzel bu defa Karadeniz'den başladı.

Geniş kapsamlı bir Rize-Trabzon izlenimleriydi. Fatih'in en önemli özellikleri gülen yüzü ve insanlara sempatik gelen tavrıdır. Hele yöre insanları arasından seçtiği yaşlılarla sohbeti inanılmaz güzellikte.

Bölgede yaşayanlar bir yana, Fırtına Vadisi, Ayder Yaylası'nı görmemiş olanlara tavsiyem Mikonos, Sisam, Rodos gibi Yunan adalarına gitme yerine Çamlıhemşin'i tercih etmeleri.

Spor tutkunları varsa Fırtına Deresi'nde rafting yapsınlar. Son yılların icadı zipline "Laz Hava Yolları" ile uçsunlar. İsterlerse Fatih örneği Tarzan gibi bağırabilirler.

700 yıllık "Konaklar Mahallesi"ni gezsinler. Zil Kale'yi dolaşsınlar. Trabzon'un muhteşem evlerini mutlaka görsünler.

Mısır helvasının hatta ilk programda yer verilmeyen fındıktan yapılanın da tadına baksınlar. O inanılmaz lezzetli Karadeniz pidelerini söylemeye bilmem gerek var mı?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar