Vatandaşı kazıklamanın dayanılmaz yükselişi!

Mehmet Yaşin'in yemek programlarından kazandığı paranın çok fazlasını CarrefourSA'dan elde ettiğini öğrendik. Fiyasko çıkan domates-hıyar indirimi ortada. Yaşin şimdi de mandalina-limonda baş rolde....

Mehmet Yaşin'in yemek programlarından kazandığı paranın çok fazlasını CarrefourSA'dan elde ettiğini öğrendik. Fiyasko çıkan domates-hıyar indirimi ortada. Yaşin şimdi de mandalina-limonda baş rolde. Dileriz üçkağıtçılık bir defada kalsın.

Gelelim binlerce şubeli marketlere. A 101'i öncelikle ele almalıyız. Mağaza sayısını artırdıkça personelde kalite düştü. Bunlar müşteriyle ilgilenmedikleri gibi yaşlı başlı insanlara bağırıyorlar. "Yeşil zeytin var mı?" diye soranlara cevap dahi verilmiyor. Demek ki camlara astıkları "Eleman aranıyor" yazılarıyla gelenler yetersiz ve saygısız. A 101 ayrıca bir konuda rekortmen; En önemli unsurları hiç bulamıyorsunuz. Yani gelmiyor. Küçücük bir notla "Üretici yollamadı, özür dileriz"lerle geçiştiriliyor.

İsteğe göre

Bu arada bakanlarla başlatılan "Yüzde 10 indirim" kampanyası fiyasko hâlini aldı. Süt ürünlerine zam yapılmayan hafta yok. Bu konunun rekortmeni ise BİM. Peysan'ın 525 gramlık peyniri pat diye 17,50 lira oldu. Eski kaşar aynı şekilde "yüksek uçuyor." İndirimleri sadece kalitesi tartışılır, adı sanı duyulmamış bisküvilerde görüyorsunuz.

Bir okurumun yazdığı gibi Barilla makarnanın paketini 1,95'ten sattıklarını öğrendik. Fiyat tamam da ambalajlar 400 gramlık. Yani 100 gram eksik. Bu konuya daha önce değindiğim için Barilla yetkilileri "Biz isteğe göre imalat yapabiliyoruz. Talep alıcı firmadan geldi" diyerek açıklama yaptılar.

Sıvı yağ uçtu

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar