Üç Büyükler, Trabzon ve Bursaspor derken.

Yeni bir şampiyonumuz var; Başakşehir.Şampiyon Başakşehir fakat her iki şampiyonluk adayına da 4'er gol atarak Süper Lig'de kalmayı garantileyen Konyaspor'un müthiş çıkışı da bu sezonun unutulmaz...

Yeni bir şampiyonumuz var; Başakşehir.

Şampiyon Başakşehir fakat her iki şampiyonluk adayına da 4'er gol atarak Süper Lig'de kalmayı garantileyen Konyaspor'un müthiş çıkışı da bu sezonun unutulmaz sürprizlerinin başına yazıldı. Kolay değil Konyaspor'un yaptığı... Bu başarısının karşılığını da aldı. Demek ki azmin elinden kurtuluş yok. Şampiyonun belli olduğu hafta Ankaragücü de Süper Lig'e veda etti. Gözler artık düşecek 2 takımın belirleneceği son hafta maçlarında. "Hak eden kalsın" deyip dönelim Başakşehir'in şampiyonluğuna.

Kimilerine göre Başakşehir şampiyonluk apoletini çoktan haketti. Bir yandan UEFA'da da yoluna devam ediyor. Kopenhag'ı eler mi bilmiyorum ama kesin bir şey varsa o da seneye Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil edecek olması.

Parlayan yıldız

Türkiye bu sonuçla sadece yeni bir şampiyon kazanmadı, Okan Buruk gibi Türk futbolunun geleceğine de damgasını vurabilecek bir teknik adamında önünü açtı. Şampiyonluğun mimarlarından Teknik Direktör Okan Buruk, çalıştırıcılığa soyunduktan bu yana zaten başarı grafiğini hep yükselterek yoluna devam etti. Kendisini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

Bu yıl olmadı

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 190 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 275 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar