TRT'de yeni ekol; "Botokslular"

14. Altın Elma TSM Festivali'ni yazarken, bazı olumsuzlukları belirtmedim. Sebebi başarılı bir organizasyona gölge düşürmemekti. Olumsuzluk dedimse, Amasya'daki programla ilgisi yok. Tamamen kişisel. Örneğin TRT'nin...

14. Altın Elma TSM Festivali'ni yazarken, bazı olumsuzlukları belirtmedim. Sebebi başarılı bir organizasyona gölge düşürmemekti. Olumsuzluk dedimse, Amasya'daki programla ilgisi yok. Tamamen kişisel. Örneğin TRT'nin başarılı sunucularından Yasemin Pamukçu'nun son hâli beni şaşırttı. "Ben botoks yaptırdım" diye bağırıyordu.

O güzelim yüzünü nasıl bu hâle getirir? Aynı hataya Umut Akyürek de düşmüştü. Keşke hiç el sürdürmeseydiler. Pamukçu ve Akyürek şu andaki hâlleriyle bir korku-komedi dizisi olan Münster Ailesi'nde -Münster Family- rahatlıkla rol alabilirler.

TRT, aslında bu alanda rekortmen. Yanaklarını doldurtup burunlarını düzelttirenlerin sayısı hayli fazlalaştı. Mesela Tuğçe Pala.

Erkeklerin rağbet ettiği ise "saç ektirme". Nusret Yılmaz'ın kaç kere bu işlemden geçtiğini düşününce şaşırıyorum. Sonunda "kökleri tutturdu" da rahatladı.

Bu arada, evlenip kısa süre sonra boşananların çetelesini tutmak da hayli zorlaştı.

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar