​​​​​​​Tartışma mı seviyesizlik mi?

Geçenlerde okurlarımdan biri bana şöyle yazmıştı:"Size gerçekten acıyorum. Ekranlara çıkan kimi çapsızlara tahammül edebildiğiniz için. Bunları seyredebilmek, büyük sabır işi."...

Geçenlerde okurlarımdan biri bana şöyle yazmıştı:

"Size gerçekten acıyorum. Ekranlara çıkan kimi çapsızlara tahammül edebildiğiniz için. Bunları seyredebilmek, büyük sabır işi." Dikkatli olanlar, bu eleştiriye yer verdiğimi de hatırlar.

Gece Görüşü'nü seyrederken bu cümleleri hatırladım. Hele Merve Şebnem Oruç'un halini gördükçe inanın üzüldüm. Bir gazeteci. Üstelik bayan. Karşısındakilerin her lafını çarpıtmak en önemli özelliği.

Milletvekiline hitap tarzına bakın; "Bir susarsan, açıklayacağım." Bu sözlerle birlikte tahammülü biten Gürsel Erol patladı:

"Sen bana hakaret edemezsin. Ben milletvekiliyim. Genel Başkanıma da saldıramazsın. Senin burada muhatabın Ali Haydar Fırat'tır."

Bu çıkıştan sonra Oruç'un süngüsü düştü. CHP'li Erol'a bir daha bulaşamadı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar