Suçunu itiraf etmenin tarihçesi

Son dönemin en çok izlenen yarışması "Ben Bilirim", yüzde yüz yerli format denilen program. Alper Ateş isimli genç yönetiyor.Katılımcılar genelde eğitimli. Dünyaları da belli standartta. Bir veteriner...

Son dönemin en çok izlenen yarışması "Ben Bilirim", yüzde yüz yerli format denilen program. Alper Ateş isimli genç yönetiyor.

Katılımcılar genelde eğitimli. Dünyaları da belli standartta. Bir veteriner çıkıyor ve hayatta en büyük tutkusunun balık avlamak olduğunu söylüyor. Adam hayvan doktoru ama deniz canlıları yemeyi seviyor.

Aslında en büyük arızası "balığı nasıl avladığında". Zıpkınla. Ekrana çıkıp bunu itiraf etmesi suçunu benimsemesi.

Gerçekten tuhaf hale geldik. Cinayet işleyip, itiraf etmek gibi. Bu konuda Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy gibi isimleri de hatırlamalısınız.

Güven İslamoğlu bangır bangır bağırıyor; "Zıpkınla balık avlayanları ihbar edin. Bunları satan balık lokantalarını mutlaka şikayette bulunun."

Üstüne üstlük Marmara'da zıpkınla balık avlama yarışmaları düzenleniyor. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar