Su kaynakları artık Azerbaycanlıların

Azerbaycan-Ermenistan savaşında en önemli hedefe ulaşıldı. Bu bölgenin en önemli su kaynakları artık Azerbaycan güçlerinin eline geçti.Böylece Türklerin su sıkıntısı kalmadı. Eskiden Ermenilerin...

Azerbaycan-Ermenistan savaşında en önemli hedefe ulaşıldı. Bu bölgenin en önemli su kaynakları artık Azerbaycan güçlerinin eline geçti.

Böylece Türklerin su sıkıntısı kalmadı. Eskiden Ermenilerin elinde olan Nahcıvan'daki Azerbaycan Türklerinin su kaynaklarının vanalarını şimdi bizimkiler açıp kapatıyor. Bu durumdan fevkalade mutluyuz. Her gün yeni köyler ele geçirilirken bu en önemlisiydi. Ayrıca imha edilen Ermeni silahları, top ve teçhizatı inanılır gibi değil. Son günlerde bir defada ele geçirilen en kıymetli ganimet tam 1.5 milyar avro değerinde.

Bu arada, hükümetin minik destekçisi Devlet Bahçeli'nin de nihayet Ermenilere verip veriştirmesi de önemli gelişmelerden.

Ekranın uçanları

Kuşlar Grubu'nda bir de müthiş bir bindirme yaptı -Uçan Kuş ve Sokak Kuşu-

Barış Yarkadaş, gazeteci Rahim Er, Prof. Dr. Emre Alkin gibilerle bir araya gelindi. Bu isimler fevkalade uyumlu konuştular. Bu iki ekranda işler çok iyi gitmekte. Bu iki ekran benim dikkatimi çekmekte. Ya sizin!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar