​​​​​​​Siyasetin Var Odası

Her hafta bir veya birkaç hakem için feryat yükseliyor. Sonuçta olanlar bazı yönetici ve teknik adamlara fatura ediliyor. Futbolcular bu listeye alışkın, her ne kadar "Ben haklıyım" deseler de cezayı gerçekten hakedenler...

Her hafta bir veya birkaç hakem için feryat yükseliyor. Sonuçta olanlar bazı yönetici ve teknik adamlara fatura ediliyor. Futbolcular bu listeye alışkın, her ne kadar "Ben haklıyım" deseler de cezayı gerçekten hakedenler onlar.

Arada korunup kollananlar var. Aynı şeyleri söyleyen Sergen Yalçın'a 4 maç cezayı dayayanlar sıra Ali Koç'a geldimi üçotuz paraya işi bağlıyorlar.

Kara cübbeliler

Size bir şey söyleyeyim mi; TFF Başkanı olana kadar sempati beslediğim Nihat Özdemir'e olan sevgim eridi gitti. Fikret Orman'ın "sevgi erozyonu"na  kapılıp gitmesine bir tık kaldı.

Geçmişimizde öğretim üyelerinin iktidarı protestoları ilk kez merhum Adnan Menderes döneminde gerçekleşmişti. Erdoğan'ın bazı Dışişleri mensuplarına "monşerler" deyişini başlangıcı olarak kabul edebiliriz. Hoş, Cumhurbaşkanı'nın bu tip etiketleri bitip tükenmek bilmiyor. Onda malzeme çok.

Kurtuldu derken

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar