Siyaset kibir kaldırmaz

Gece Görüşü'nde aynı yüzler vardı. Tek fazlalık, daha doğrusu ilave Orhan Karataş'tı. İdeolojik anlamda değil ama aynı söylemlerinden sıkıldım. Emir büyük yerden olunca zaman zaman, neden...

Gece Görüşü'nde aynı yüzler vardı. Tek fazlalık, daha doğrusu ilave Orhan Karataş'tı. İdeolojik anlamda değil ama aynı söylemlerinden sıkıldım. Emir büyük yerden olunca zaman zaman, neden çağrıldığı gayet iyi anlaşılmakta.

Gerçek Türk milliyetçisi Prof. Dr. Kürşat Zorlu'yu Doğuş Grubu keşfetti. Balgat'takiler farkında değil.

Zorlu'daki pürüzsüz ülkücülüğü yıllar önce fark etmiştim. Kendini bu uğurda yetiştirişini hayranlıkla izledim. Hele ileri görüşlü tespitlerini anlamamak mümkün değil.

Çiçeği burnunda profesörümüzün 31 Mart için MHP tahminlerinin aynen tuttuğunu hatırlatmak istiyorum. Ne demişti; "Bu seçimden kazançlı çıkacaklar. Kurulan ittifak sayesinde belediye başkanlıklarının sayısını artıracaklar."

Bana saldıranlara

Bu sözleri dinleyen bazı dostlarım "Savunduğun adama bak. Sallıyor" dediler. Kürşat'ın dedikleri aynen çıktı. Sözünü ettiği parti bu parti değil ama önemli olan ileriyi görme yeteneği. Kaldı ki hangi siyasi partiye oy verirseniz verin hedefinizi buna göre çizmelisiniz. Eğer Türk-İslam sentezine samimiyetle inanıyorsanız mutlaka bir yere ulaşırsınız.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar