Rezaletin böylesi!

Almanya, İtalya'yı penaltılarla geçti. Heyecan açısından iyi maç oldu. Uzatmalar bile sıkmadı. Ancak gecenin en büyük skandalını TRT'de gözlemledik. Yorumcuların etrafı çerçeveye...

Almanya, İtalya'yı penaltılarla geçti. Heyecan açısından iyi maç oldu. Uzatmalar bile sıkmadı. Ancak gecenin en büyük skandalını TRT'de gözlemledik. Yorumcuların etrafı çerçeveye alındı ve ekrana "Almanya çeyrek finale kaldı" yazısı bindirildi. Hızlarını alamadılar "Almanya 8 takım arasında"yı ilave ettiler. Şaşkınlıkla izledik ve hatalarını ne zaman düzeltecekler diye merak etmeye başladık. Stüdyodaki üç kişide de tık yoktu. TRT Spor'a sabitlendik, bekliyoruz. Aradan epey bir süre geçtikten sonra -kim uyardıysa- yazılar değişti; "Almanya 4 takım arasına kaldı. Yarı finalist oldu." Her gün her saat Türk ve dünya futbolunu kurtaranlardan ses yoktu. Atarken mangalda kül bırakmayanlardan özür hak getire. Bunların isimlerini yazıp kayda geçmeye lüzum var mı? Bu ayıp onlara yeter. Tavsiyemiz, uzun süre ekranda görünmemeleri.

...

LİG TV'nin Fransa'daki maçları anlatıcıları çok kötü. Bu konuya daha fazla girip gençleri hırpalamak istemiyorum. TRT'de ise Kerem Öncel'in en berbat yayınına tanık olduk. Adam tanımada devamlı zorlandı. Bir ara Mesut Özil'e Kimmich deyip durdu. Küçük bir not da Galatasaraylı Podolski'ye düşelim. Futbol oynamak yerine sevinç gösterilerine tanık oluyoruz. Sanki kadrolu amigo.

...

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası finali için adayımız Macar hakem Viktor Kassai. Bu kadar çok "kötü niyetli" futbolcuyu bir araya getiren Almanya-İtalya oyununu en iyi şekilde idare etti. Hiç eyyam yapmadı. Sarı kartlarını yerinde kullandı. Kassai'nin geçmiş performansını da değerlendirirsek son maçı hak etmekte. "Cüneyt Çakır'ın yolunu İngilizler ya da İtalyanlar kesti" şeklindeki yorumlara ise katılmıyoruz. Peş peşe yaptığı iki büyük hatanın cezasını çekti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar