​​​​​​​Putin bizi kullanıyor

Tartışma programlarının yeni yıldızı Prof. Dr. Kürşad Zorlu. Her geçen gün değeri artmakta. Sabah Çalar Saat'te. İsmail Küçükkaya'nın konuğu. Akşam örneğin NTV'de.Herkes "ABD'nin...

Tartışma programlarının yeni yıldızı Prof. Dr. Kürşad Zorlu. Her geçen gün değeri artmakta. Sabah Çalar Saat'te. İsmail Küçükkaya'nın konuğu. Akşam örneğin NTV'de.

Herkes "ABD'nin yararı" ya da "Rusya'nın çıkarı" derken, Zorlu "su kaynakları"ndan söz ediyor. Münbiç'e ve Haseke'ye bu gözlerle bakabiliyor.

Son Çar Putin'e de değişik yorumlar getirebiliyor. Dramatik olan, MHP'ye üyelik baş vurusunun üç yıldır bekletilmesi. Peki neden? Çizgisi belli. Tam anlamıyla Türkçülüğü benimseyen, iliklerine kadar hisseden biri.

Perdeyi çeken

Onu engelleyen kim? Aklıma Semih Yalçın'dan başkası gelmiyor. İşte bu noktada, MHP Genel Başkan Yardımcısı için yapılan yakıştırmaları hatırlıyorum. Bunun patenti eski MHP milletvekili Nazif Okumuş'a aittir. Sevgili kardeşimize de selamımızı yollayalım.

Açıkçası, Yalçın kendisine rakip olabilecekleri Balgat'tan uzak tutmaya çalışmakta. Bunda da, kendince hayli başarılı. Peki bu nereye kadar sürer?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar