Politikada oyma sanatı

Bir süredir CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu'yla uğraşanlar yeni cephe açtılar. Çalıştaydan daha güçlü çıkması beklenen İYİ Parti'nin durumu bazılarına malzeme verdi. Tüm...

Bir süredir CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu'yla uğraşanlar yeni cephe açtılar. Çalıştaydan daha güçlü çıkması beklenen İYİ Parti'nin durumu bazılarına malzeme verdi. Tüm seçim kampanyası süresince popolarını kıpırdatmayanların saldırıları, sonunda Meral Akşener'i patlattı. Aslında kısa sürede gelinen nokta için "faydalı oldu" diyebiliriz. İçerideki silkiniş ve diriliş çok net.

Olayın bir de dış mihrakları var. Bir yerde CHP'deki içsavaşı harlayanlar yeni cephe açmış oldular. Aynı yüzler ve tipler yeniden iş başı yaptılar. Bunların büyük çoğunluğunun konuşma engellilerden oluşması dikkat çekici. Tek iyi tarafları, son sözlerini önce söylemeleri. Yıllardır AK Parti'ye yıkama yağlama yapanların şimdi MHP'ye yatırım yaptıkları hemen fark ediliyor.

Esas şaşırtıcı olan yıllarca büyük bir ilimizde savcılık görevi verilenlerin bugünkü dönüşümleri. Bu zatımuhteremlere göre "Şu anda en mutlu parti MHP". Belli ki, yoğurt mayasını başka bir göle çalmaya uğraşıyorlar.

Başı çekmek

Bir SETA elemanı olan Zahid Sobacı'ya göre ise "İYİ Parti'deki erime yeni başlamadı!" Bu doçent lafı dolaştırıp dolaştırıp "Bu partiye zaten ihtiyaç yoktu ki" demeye getirdi.

Koca koca adamların yalan söyleme rahatlığı meydanda. "Aslında, Abdullah Gül çıkınca Meral Hanım bitmişti" diyecek kadar çarpıtma ustaları. Bunu iddia eden Sahibinin Sesi'ne şunu yöneltmek istiyorum; "Gül mü Akşener'i bitirdi, yoksa Akşener mi Gül'ün yolunu tıkadı?"

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar