Oyları artan Ekrem İmamoğlu

Tuhaf bir şey oldu. Muhatap olduğum sorular arasında "İmamoğlu'nun koltuğunu, alıştıra alıştıra mı geri alacaklar" çoğalmaya başladı.Ben de bu soruyu soranlara hep aynı cevabı verdim; "Böyle bir...

Tuhaf bir şey oldu. Muhatap olduğum sorular arasında "İmamoğlu'nun koltuğunu, alıştıra alıştıra mı geri alacaklar" çoğalmaya başladı.

Ben de bu soruyu soranlara hep aynı cevabı verdim; "Böyle bir tezgâh ülkeyi karıştırır. Eğer bu gerçekleşirse sonrasını düşünmek istemiyorum." Ardından "Bunun zaten mümkün olamayacağını belirtiyorum."

Çünkü itirazlarda "açık tasnif" devrede. Kaldı ki artık dijital dönemdeyiz. Sonuçlar herkesin elinde mevcut. Kimsenin bir şey çalması mümkün değil.

Oy torbalarının üstünde yatanları gördükçe güvenim daha artıyor...

Saydıranlar

Sizlere önemli bir bilgi vermek istiyorum. Seçim gecesi devreye sokulan "sayım inkıtaları" sırasında oluşan tepkileri dile getireceğim. Bu aralarda Yüksek Seçim Kurulu'na ulaşmayı başaran yüz binlerce kişi "hatta daha fazlası" ağır suçlamalarda bulundu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar