Ortalık şimdi karıştı

Müthiş kulis ve bazı gazetecilerin de desteği sonuç verdi. FETÖ operasyonunun da cezaevlerini boşaltması buna eklendi. Rüzgar Çetin sonunda tahliye edildi. Sinan Çetin'in bir baba olarak çabasını görmezden...

Müthiş kulis ve bazı gazetecilerin de desteği sonuç verdi. FETÖ operasyonunun da cezaevlerini boşaltması buna eklendi. Rüzgar Çetin sonunda tahliye edildi. Sinan Çetin'in bir baba olarak çabasını görmezden gelemeyiz. Ancak Cengiz Semercioğlu'nun savunmaya dahil oluşunun yansımaları kolay kolay bitecek gibi değil. Sosyal medyada olağanüstü patlamalardan biri yaşanıyor. Beni telefonla arayan birinin söylediği şu sözleri kayda geçeceğim; "Senaryoyu sette yazan bir yapımcı. Ona destek veren Güney Amerika dizilerinin Türkiye temsilcisi".

Duyumlarıma göre Semercioğlu yoğun bombardıman karşısında moral bozukluğu yaşamakta. Bu yüzden ne Galataport'un gürültüsünü ne de Beşiktaş'ın kuş kovalayan sirenlerini duyabiliyor. Cengiz'in yerinde olsaydım konuyla ilgili hiçbir topa girmezdim. Dün canlı yayına çıkması hata idi. "İlle de cevap vereceğim"i sürdürürse sonunu getirebilir. Mensup olduğu grup "en vazgeçilmez sanılanları" kolundan tutup kapıya koymasıyla ünlüdür.

"Kadın kocasının kanını parayla sattı" diyenlere katılmam mümkün değil. O da Star'a bağlandı ve "para almadım" dedi. Kaldı ki çocuklarının geleceğini düşünmek zorunda. Eşini geri getirmek mümkün mü? Sinan Çetin avukatları başta nasılsa, dağıttığı paraları sonunda toparlar. Ancak böylesi kamuoyu baskısında filmleri ilgi görür mü? Gösterime sokacak salon verirler mi? Ali Ağaoğlu'nun desteği sürer mi? İşte bunları devam ettirebilmesi zorlaştı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 275 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar