Önemli olan kazanmak

Yaşar Usluer iznini tamamladı. Ayağının tozuyla yine döktürdü:Saygıdeğer Burhan Abi, izindeyken okuyamadığım yazılarını okudum. Her zamanki gibi sessizlerin sesi olduğunuz için gönülden...

Yaşar Usluer iznini tamamladı. Ayağının tozuyla yine döktürdü:

Saygıdeğer Burhan Abi, izindeyken okuyamadığım yazılarını okudum. Her zamanki gibi sessizlerin sesi olduğunuz için gönülden teşekkür ederim. Andımızın sözde çözüm süreci uğruna kaldırıldığını daha önce belirtmiştim. Bu süreç, Başbakan Erdoğan'ın 28 Aralık 2012 tarihinde "PKK-KCK terör örgütünün İmralı'da tutuklu bulunan elebaşı Öcalan ile görüşmelerini" açıklamasıyla başlamıştı. Bizi yöneten bazı kimselerin zaten Atatürk ve Türk milletiyle sorunu olduğu için eski Millî Eğitim Bakanı, o zaman AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, 2012'de Radikal gazetesi Ankara Haber Müdürü Ömer Şahin'in Kanal a'daki Görüş Farkı programında "Andımız ve Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi"nin kaldırılmasını tartışmaya açmıştı ve "Bunlar ayet mi?" demişti. Çelik, Atatürk'ü Koruma Kanunu için de "Kimseyi kanunla sevdiremezsiniz. Hz. Peygamberi korumakla ilgili herhangi bir şey var mı?" diyerek sapla samanı karıştırmıştı.

İnanacak mıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve TBMM Başkanı İsmail Kahraman sözde tarihçi Fesli Kadir'i hastanede ziyarete gitmedi mi ki Diyanet İşleri Başkanı'nın ziyaretini eleştiriyorlar?.. "Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz" misali önceleri millî bayramlarımızı görmezden gelenlerin, Anıtkabir'e kerhen gidenlerin Atatürkçü olduğuna mı inanacağız.

31 Mart seçimleri

23 Ekim'de Bahçeli "yerel seçimde ittifak yok" demişti. Erdoğan da "herkes kendi yoluna" şeklinde konuşarak seçimlerde  gayriresmi  ittifakı bitirdiklerini açıklamıştı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar